ترفندهای آشپزی سریع برای خانم های شاغل


یکی از کار‌هایی که برای بانوان خاص زمانبر و البته بسیار مهم است. داشتن سرعت عمل در تهیه غذای سالم و مقوی برای این دسته از بانوان بسیار حائز اهمیت است به همین دلیل در این مطلب پیشنهادهایی برای تان داریم تا با بهره گیری از آنها بتوانید در مدت زمان کوتاهی آشپزی و غذای محبوبتان را آماده کنید.

شما هم از خانمهای شاغل و خانهداری هستید که به اططلاح با یک دست چند هندوانه بر هندارید و سعی کنید همه آنها را سالم به مقصد برسانید؟ این روزها وضعیت تمام بانوان شاغل به همین صورت است. از یک طرف رسیدگی به امور داخل خانه و از یک طرف رسیدگی به کارهای بیرون می شود تا خانمهای شاغل به دنبال راهکارهایی برای سرعت بخشیدن به کارهای روزانه باشند. یکی از کار‌هایی که برای بانوان خاص زمانبر و البته بسیار مهم است.

با این ترفند آب زودتر جوش می‌آید

بیشتر غذاها به آب جوشیده نیاز دارند. اگر قصد دارید غذا بخورید که باید مواد آن را با آب جوشیده آبکی کند و برای این کار عجله کمی نمک به آب سرد اضافه کنید. با این روش آب زودتر جوش می‌آید.

پخت سریعتر برنج

اگر فرصتی برای پختن برنج را داشته باشید و یا هر کدام از آنها را دوست دارید از شب قبل آماده کنید، می توانید با این راه حل برنج را سریعتر از همیشه آماده کنید. شما باید صبح یا شب قبل برنج را آبکشی کنید. فقط کمی آن را خامتر بردارید، سپس ته دیگ برنج را آماده کرده و برنج را داخل یخچال قرار دهید، زمانی که به خانه برگشتید، کمی آب و روغن را به برنج اضافه کنید و آن را بریزید.

ترفندهای آشپزی سریع برای خانم های شاغل

یخزدایی سریع ماهی

بهترین روش باز شدن یخ ماهی، قرار دادن ماهی در درون شیر است. شیر طعم یخی ماهی را از بین میبرد و به آن طعم تازه می‌دهد.

نحوه پخت گوشت یخ زده

اگر فرصت کمی برای یخ زدایی دارید به این نکات توجه کنید. لازم نیست صبر کنید تا یخ آن باز شود. فقط کمی روغن در ته ظرف بریزید و گوشت را داخل روغن قرار دهید. درب ظرف را بپوشانید و با حرارت کم اجازه دهید تا گوشت هم سرخ شود و هم آن ظرافت شود. برای مواد غذایی که یخ گوشت قبل از پخت نیاز به باز شدن دارد. آن را داخل آب گرم قرار دهید تا سریعتر یخ آن باز شود.

نمک را آخر کار اضافه کنید

نمک باعث می‌شود غذا دیرتر بپزد. اگر غدای تان خورشتی است که با گوشت آماده شود بهتر است نمک را در آخرین مراحل کار به آن اضافه کنید. افزدون نمک در مراحل اولیه از پختن مغز جلوگیری از می‌کند.

ترفندهای آشپزی سریع برای خانم های شاغل

پیاز سرخ شده داشته باشید

داشتن پیاز سرخ شده در فریزر یکی از نکاتی است که به آشپزی شما سرعۀ بششتی است. البته حواس تان باشد که در نهایت تا 6 ماه می توانید پیاز و سیر سرخ شده را در فریزر نگهداری کنید. اما اگر پیاز سرخ شده تازه را می‌دهید می‌توانید از این راه حل برای سرعت بخشیدن به کارتان استفاده کنید. برای سرخ شدن سریع‌تر پیازها، نصف چای‌خوری نمک به روغن درون چای درون او. با این کار پیازها سریعتر سرخ می‌شوند و طعم بهتری خواهند کرد.

ترفندهای آشپزی سریع برای خانم های شاغل

تکنیک های پخت سریع حبوبات

بهترین راه این است که از قبل از حبوبات پخته شده در فریزر داشته باشید، اما اگر حبوبات پخته شود تمام شده و وقت خیس کردن حبوبات را برای پختن غذای عجله دارید، آنها را در قابلمه های بجوشانید و برای گرفتن نفخ در داخل آب جوش 1 عدد خیار می کنند. کامل قرار بدهید و اجازه بدهید با هم بپزند. یک روش دیگر این است که از زیره استفاده کنید. در حین جوشیدن حبوبات مقداری زیره کامل را داخل کیسهای پارچه ای قرار بدهای قرار دهید و در آن را ببندید و داخل قابمله حبوبات قرار دهید تا با هم بجوشند. این کار باعث از بین بردن نفخ حبوبات می شود.

برای زودتر پختن حبوبات می توانید از زودپز استفاده کنید. یک روش سریع دیگر برای پخت حبوبات این است که حبوبات را بشویید و داخل فلاسک بریزید و روی آنها آب جوش بریزید و در فلاسک را ببندید. اجازه بدهید ۱۲ ساعت تا یک شبانه روز به همین صورت باقی بماند.

سبزیجات سرخ شده را فریز کنید

استفاده از سبزیجات سرخ شده آماده روش دیگری برای سرعت بخشیدن به سشپ، از، اسشیدن به سشپ، اسشی بادمجان سرخ شده و کبابی، سبزی کوکو و قرمه سبزی سرخ شده می تواند بسیار کمک حال باشد. اما خاطرتان باشد که نهایت ماندگاری این ماده ۳ ماه است.

پخت سریع‌تر سیب زمینی

برای پخت سریعتر سیب زمینی آنها را به قطعات کوچیکتر خرد کنید و داخل آب جوش بریزید تا نیم پپ شوند. اطلاعات کردن مقداری نماینده به سیب زیمنی در حال جود، روند خمیر آنرا تسرش م. حالا می‌توانید سیب زمینی‌ها را سرخ کنید و یا از آن تهیه کنید.

روش پخت مرغ و گوشت دیرپز

یک قاشق شربت خوری سرکه به آب غذا اضافه کنید. این کار باعث می‌شود تا گوشت شما سریعتر بپزد و در مدت کوتاه تر مغد.

منبع: ایرنا


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم