چند نکته مهم تغذیه در فرآیند واکسیناسیون کرونا



رئیس اداره تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان تغذیه را عامل مهمی در تقویت سیستم ایمنی دانست و گفت: توجه به برخی نکات تغذیه ای و پرهیز از مصرف برخی مواد غذایی باعث سلامت و افزایش کارایی سیستم ایمنی بدن می شود. فرآیند واکسیناسیون .

به گزارش ایسنا، امین امینی توضیح داد: رعایت رژیم غذایی خاصی در هنگام واکسیناسیون الزامی نیست، بلکه باید مواد غذایی و نکاتی را دانست که به سلامت و افزایش عملکرد بدن و سیستم ایمنی در هنگام واکسیناسیون کمک می کند تا بتوانیم از عوارض جانبی پتانسیل واکسیناسیون جلوگیری کرده و به حداقل برسانید و سیستم ایمنی خود را تقویت کنید.

وی با اشاره به نکات مهم قبل از واکسیناسیون گفت: قبل از واکسیناسیون یک رژیم غذایی سبک یا یک میان وعده ساده بخورید و روزه نگیرید، این نکته به ویژه برای افرادی که از سوزن زدن می ترسند باید مورد توجه قرار گیرد.

رئیس اداره بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان افزود: شب قبل از واکسیناسیون خوب و راحت بخوابید و بهداشت خواب را رعایت کنید زیرا خواب کافی و آرام یکی از رموز سلامت و طول عمر انسان است. زندگی.” نقش مهمی در آماده سازی و تقویت سیستم ایمنی دارد.

امینی با بیان اینکه خواب خوب، آرام و مداوم به دفع مواد زائد از بدن نیز کمک می کند، گفت: کار با هر وسیله الکترونیکی مانند تلفن همراه و کامپیوتر و تماشای تلویزیون حداقل یک ساعت قبل از خواب تا حد امکان به شما کمک می کند. اجتناب کردن.

او گفت: داروهای معمول خود را طبق برنامه مصرف کنید.

رئیس گروه بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان در پاسخ به این سوال که قبل و بعد از واکسیناسیون کدام غذاها را بیشتر مصرف کنیم، گفت: مصرف غذاهای ضدالتهابی و رعایت رژیم غذایی سالم در طولانی مدت باعث بهبود پاسخ ایمنی می شود. بخشنده است و به ما کمک می کند تا بهتر با عفونت ها مبارزه کنیم و پاسخ ایمنی به واکسیناسیون را تقویت کنیم.

امینی گفت: مصرف بیشتر غذاهای تازه و طبیعی مانند میوه ها، سبزیجات، ماهی های چرب، مغزها و مغزها به عملکرد بهتر سیستم ایمنی کمک می کند زیرا باعث التهاب کمتر در بدن می شود.

وی گفت: خوردن غذاهای ضد التهاب بعد از واکسیناسیون می تواند کمک کننده باشد، به عنوان مثال زردچوبه ادویه ای است که خاصیت ضد التهابی دارد و می توان آن را به غذاها اضافه کرد یا در چای نوشید.

وی با اشاره به اینکه ماهی یک غذای ضد التهاب است، افزود: ماهی آزاد، ساردین، شاه ماهی و روغن ماهی از مهمترین امگا 3 ها هستند؛ آجیل، بادام، گردو و روغن زیتون نیز از مواد غذایی ضد التهاب هستند.

امینی در مورد مواد مغذی تقویت کننده سیستم ایمنی گفت: خوردن غذاهای مغذی حاوی انواع ویتامین ها و مواد معدنی به ویژه روی، ویتامین A، ویتامین D و ویتامین C به سیستم ایمنی بدن کمک می کند، اما این به معنای مصرف مکمل ها نیست. خواهد بود.” بهتر بر عملکرد واکسن تأثیر می گذارد.

وی گفت: منابع غذایی ریزمغذی ها شامل میوه ها و سبزیجات تازه، لبنیات، تخم مرغ، غلات کامل، گوشت بدون چربی، ماهی روغنی، مرغ، آجیل و آجیل است.

رئیس اداره بهبود تغذیه جامعه دانشگاه علوم پزشکی کردستان با اشاره به اینکه تامین آب کافی قبل و بعد از واکسیناسیون کووید-19 بسیار مهم است، گفت: مصرف مایعات کافی نه تنها باعث می شود بدن شرایط جدید واکسیناسیون را بهتر انجام دهد. همچنین ممکن است به جلوگیری از افت فشار خون در افرادی که معمولاً از تزریق یا واکسن می ترسند کمک کند.

امینی خاطرنشان کرد: افراد مبتلا به بیماری های قلبی عروقی، فشار خون یا بیماری های ریوی باید در مورد مصرف مایعات با پزشک خود مشورت کنند.

وی گفت: مصرف غذاهای آبدار مانند میوه، سبزیجات، سوپ و آبگوشت نه تنها بدن را تقویت می کند، بلکه سیستم ایمنی بدن را نیز تقویت می کند. اگر بعد از واکسیناسیون دچار تب شدید، مصرف مایعات فراوان توصیه می شود.


تمامی اخبار به صورت تصادفی و رندومایز شده پس از بازنویسی رباتیک در این سایت منتشر شده و هیچ مسئولتی در قبال صحت آنها نداریم