[ad_1]
فراروـ در روزهایی که به نوروز نزدیک میشویم، پخت شیرینی های خوشمزه و خانگی برای پذیرایی در این ایام رونق می گیرد و همه به تکاپوی تهیه شیرینی میافتند. شیرینی های مخصوص نوروز که در خانه تهیه می شوند، بسیار متنوع، رنگارنگ و خوشمزه هستند. شیرینی اسکار گردویی یکی از این خیرینی های خوشمزه و مخصوص نوروز است که علاوه بر ایران در ککورهای گوناگون هم تهیه می شود. شیرینی اسکار در ایالت آمریکا به شیرینی اثر انگتی و در سوئد به غار تمکک معروف است که منشأ رن را ککور سوئد میدانند.
این شیرینی خشک که از ماندگاری بالای برخودار است، از آرد با کره، پودر قند، هل و گردو تهیه می شود که عطر و طعم فوق العاده دارد و برای پذیرایی در نوروز گزینه بسیار زیبا و مناسبی است. در ادامه این مطلب طرز تهیه شیرینی اسکار گردویی همراه با نکات مراه بوت و فنهای مربوط به تهیه آن تقدیم به شما کاربران گرامی خواهد شد.
مواد لازم برای تهیه شیرینی اسکار گردویی
آرد سفید شیرینی: ۱۲۵ گرم
تخم مرغ: ۱ عدد
کره: ۷۵ گرم
پودر قند: ۵۰ گرم
وانیل: نوک چایخوری
پودر هل: نصف چایخوری
مغز گردو خرد شده: ۱ پیمانه
نکات مربوط به مواد اولیه
نکات مربوط به پودر قند
پودر قند باید حتماً از قند تهیه شده باشد؛ یعنی قند را پودر کرده باشد. اگر شکر را آسیاب کنید، هرگز به نرمی قند آسیاب نمی شود. پودر قند مرغوب پودر قندی است که به نرمی آرد باشد. توجه داشته باشید که پودر قند بعد از مدتی که کیسه یا ظرف نگه دارید، ممکن است صاف شود; بنابراین از این که آن را به مواد شیرینی اضافه کنید، حتماً با گوشت بکوبید و سپس بکوبید.
نکات مربوط به آرد
نکته مهمی که باید در مورد آرد به آن توجه کنید، کیفیت آردهای موجود در بازار است که با هم تفاوت دارند. به همین دلیل میزان هزینه با کیفیت آرد ممکن است آن کمتر یا زیادتر از مقداری باشد که در دستور گفته شده است; بنابراین موقع اضافه کردن آرد به این توجه داشته باشید. اگر دیدید مواد شیرینی درحال سفت شدن است. ولی هنوز مقداری از آرد باقی مانده است. یعنی آردی که اضافه کرده، کافی است و بقیه را اضافه کنند. اگر هم طبق دستور عمل کردید؛ ولی حس کردید شما هنوز به آن چیزی که باید برسد، نرسیده است. یعنی باید کمی بیشتر اضافه کنید؛ بنابراین شما همیشه مقدار آردی را که در دستور گفته شده است، تهیه کنید. حال ممکن است این مقدار با توجه به کیفیت آرد کم یا زیاد شود.
نکات مربوط به هل
برای تهیه شیرینی حتماً از پودر هل سبز کنید؛ زیرا نسبت به هل سفید عطر بیشتری دارد و برای تهیه دسر و شیرینی مناست،سر.
طرز تهیه شیرینی اسکار
1 شروع کار شره را که برای نزدیک شدن به محیط است، همراه با پودر قند با همزن برقی به مدت 2 دقیقه هم بزنید تا کرم رنگ و شفاف شود.
2 زرده تخم مرغ را جدا کنید و همراه با وانیل و پودر هل به مواد بالا اضافه کنید و حدود یک تا دو دقیقه دیگر با همزن بزنید.
۳ ـ در این مرحله همزن را خاموش کنید و کنار بگذارید. آرد را کم کم و طی دو مرحله به مواد اضافه کنید و همزمان با لیسک یا همزن دستی هم بزنید. وقتی مواد حالت خمیری پیدا کرد، لیسک را کنار گذاشت و با اجازه دادن تا حالت یک خمیر منسجم را کند که به دست نچسبد. توجه داشته باشید که خمیر را از اندازه ورز ندهید؛ زیرا خمیر به روغن میآید و شیرینی شما بعد از پختن خشک میشود.
4 از خمیر گلوله هایی ده گرمی به اندازه فندق بزرگ یا گردوی کوچک بردارید و با کف دستتان گرد کنید. سفیده تخم مرغ را داخل یک کاسه بریزید و با چنگال هم بزنید. گلوله خمیر را داخل سفید تخم مرغ بندازید؛ سپس با چنگال بردارید و در مغز گردو بغلتانید. گلوله های آماده را داخل سینی فر که روی آن کاغذ روغنی پهن کرده اید، با فاصله از هم بچینید و سینی را در فر 170 درجه سانتیگراد به مدت 15 تا 20 دقیقه قرار دهید تا شیرینی ها بپزند.
5 بعد از اینکه شیرینی را از خارج کردید و خنک شد، روی آنها پودر قند بپاشید و در ظرف سرو بچینید.
نکات مهم
1 پخت های پخت شیرینی اسکار برای فر برقی 150 درجه سانتیگراد به مدت 20 دقیقه است.
2 برای تهیه شیرینی اسکار می توانید به دلخواه به جای مغغ گردو از کنجد یا مغغ پسته خرد شده استفاده کنید.
۳ ـ این شیرینی را داخل ظرف در بسته و در یخچال نگهداری کنید.
4 برای تزیین شیرینی اسکار گردویی می توانید روی خمیر قبل از پخت یک حفره کوچک درست کنید و بعد از پخت و خنک شدن شیرینی داخل حفره را با ژله بریلو یا شکلات تخته های آب کنید.
[ad_2]