از بوتاکس استفاده نکنید! ران مرغ را اینگونه بخورید

[ad_1]

پای مرغ که برای برخی ترسناک و عجیب است، درمان قطعی زانو درد و افزایش تراکم استخوان است. علاوه بر خواص دارویی ذکر شده، پای مرغ دارای خواص زیبایی نیز می باشد که از جمله آنها می توان به لیفتینگ، نرم کننده و رفع چین و چروک صورت و بدن اشاره کرد.

برخی از افراد پای مرغ را مانند آبگوشت درست می کنند یا به عبارت ساده تر، فقط آن را می پزند و می خورند؛ فقط طعم آن را دوست دارند. این دستور غذا به کسانی منتقل می شود که این طعم را دوست ندارند یا می خواهند اثرات این داروی طبیعی موثرتر باشد.

مواد لازم برای عصاره پای مرغ

برای هر نفر 3 پای مرغ
نمک نم نصف قاشق چایخوری
یک شیشه با اندازه مناسب با درب فلزی (می توانید به جای آن از سس یا خمیر شیشه استفاده کنید)

دستور آشپزی

1. پاهای مرغ را بشویید و در لیوان بگذارید. (آب اضافه نکنید)

. نمک اضافه کنید و درب شیشه را ببندید و چند بار تکان دهید.

3. یک قابلمه متوسط ​​بردارید و آن را تا نیمه بپزید و لیوان را در آن قرار دهید.

4. آن را به ته آن اضافه کنید تا بجوشد سپس آن را روی سایز متوسط ​​بگذارید تا نجوشد.

5. بگذارید 4 تا 5 ساعت بجوشد و در صورت نیاز به آب از سماور یا کتری با آب جوش استفاده کنید.

6. شیشه را بردارید و از نوک پیکان برای صاف کردن هوای شیشه بین در و شیشه برای باز کردن آن استفاده کنید.

آبی که در ته کاسه جمع می شود (به مقدار کم) عصاره پای مرغ است. پای مرغ و عصاره آن را صبح یا اواخر شب بخورید تا به خوبی جذب بدن شود.

اگر باز هم این طعم را دوست نداشتیم، می توانیم عصاره آن را به سوپ و خورش اضافه کنیم. عصاره پای مرغ به دلیل داشتن ژلاتین زیاد پس از مدت کوتاهی حالت ژله ای به خود می گیرد و در فریزر قابل نگهداری است.

چرا باید پای مرغ را در برنامه غذایی خود داشته باشیم؟

از بوتاکس استفاده نکنید!  ران مرغ را اینگونه بخورید

هزینه گزافی که برای بوتاکس می پردازیم همه برای تزریق کلاژن به پوست لازم است. پای مرغ کلاژن، پروتئین و کلسیم مورد نیاز برای پوست جوان را تامین می کند.

از دیگر خواص این داروی طبیعی برای پوست، رفع جوش، آکنه و زخم های پوستی است. پای مرغ همچنین مسئول استحکام و رشد سریع ناخن ها است.

سیستم دفاعی بدن را در برابر بیماری های جدید باکتریایی و ویروسی تقویت می کند. سطح کلسیم در بدن با افزایش سن کاهش می یابد و بازسازی سلولی دشوارتر می شود.

مصرف منظم پای مرغ به دلیل داشتن مواد معدنی فراوان مانند کلسیم، پروتئین، غضروف و کلاژن به تقویت مفاصل و جلوگیری از شکنندگی استخوان در سنین بالا کمک می کند.

[ad_2]

Mckenzie Elliott

عاشق عمومی قهوه. مزاحم خشمگینانه فروتن. Wannabe tv متعصب. حرفه ای موسیقی آزاد. بت نوجوان آینده.

تماس با ما