طرز تهیه همبرگر خانگی؛ بهترین برگر با دست‌پخت خودتان!

[ad_1]

اگر هوس همبرگر کرده اید و تصمیم می گیرید که از برگرهای آماده استفاده کنید یا به یک فستفود بروید، چند لحظه دست نگه دارید.

به یک قصابی بخورید، گوشت چرخکرده گوسفند، گوساله یا مرغ بخرید، نان همبرگری تهیه کنید و اگر سس، تخممرغ، سیر و ادویه های مختلف را در خانه دارید، این دستور پخت را مو به مو انجام دهید تا مزه دلچسب یک همبرگر خانگی متفاوت را انجام دهید. همیشه شما را از خریدن برگرهای آماده و رفتن به فست فود منصرف کند.

اگر برگر گوشت می‌خواهید این مواد را تهیه کنید

گوشت چرخ کرده گوسفند یا گوساله: ۵۰۰ گرم
پیاز: ۱ عدد
سیر: به مقدار دلخواه
تخم مرغ: ۱ عدد
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
نمک، فلفل سیاه و دارچین: به اندازه کافی

دستور پخت و طرز تهیه

۱. پیاز را رنده کنید و آب آن را بگیرید. سیر را هم رنده کنید و با هم به گوشت اضافه کنید. سپس تخم مرغ را به مخلوط اضافه کنید.

۲. نمک، فلفل سیاه، زردچوبه و آرد سوخاری را به مواد اضافه کنید و مواد را مخلوط کنید تا یکدست شوند.

۳. مخلوط را در هر اندازه ای که دلخواهتان را تقسیم کنید و به ککل دایره هایی با ضخامت متوسط ​​​​اندازه دهید.

۴. سپس در مقداری آرد سوخاری بغلتانید.

و اگر برگر مرغ می‌خوام

سینه مرغ چرخ شده: یک عدد
پیاز: ۱ عدد
ساقه کرفس: ۱ عدد
فلفل دلمه: نصف
جعفری خرد شده: به مقدار لازم
آرد سوخاری: ۳ قاشق غذاخوری
سیر: به مقدار دلخواه
نمک، فلفل سیاه و پودر آویشن: به مقدار کافی

طرز تهیه و دستور پخت

پیاز رانده می‌کنیم و آب آن را می‌گیریم. سیر را هم به همین شکل رنده می‌کنیم و به مرغ چرخیده اضافه می‌کنیم.

ساقه کرفس و فلفل دلمه رانده میکنیم و با ادویه های مشخص شده و جعفری به مخلوط اضافه میکنیم.

آرد سوخاری را هم به مواد اضافه می‌کنیم و می‌کنیم تا یکدست شود. سپس مانند برگر گوشت آن را به اندازه های دلخواه تقسیم می کنیم و به صورت دایره هایی با ضخامت متوسط ​​​​ککل میدهیم.

نکات طلایی برای یک همبرگر جذاب تر!

برگرها را هم می‌توانیم در روغن سرخ کنیم هم می‌توانیم گریل کنیم.

برای جذاب‌تر شدن همبرگر می‌توانیم پیاز کاراملی درست کنیم. به این صورت که پیاز را خلالی خرد کنیم و با مقداری روغن بخوریم با شعله ملایم سرخ شود.

حتما در قابلمه را ببندید تا پیاز آب بیندازد. وقتی کمی طلایی شد مقداری ککر به آن اضافه شود و در صورت نیاز یک حبه چاشنی گوشت هم به آن اضافه شود. بعد از چند دقیقه پیاز حالت کاراملی پیدا می کند.

در صورت دلخواه به هر دو طرف نان همبرگری، سس مورد علاقهتان را بزنید، برگر را روی نان قرار دهید، پیاز کاراملی را روی برگریزید و گوجه، خیارشور، کاهو و … را روی آن قرار دهید.

می‌توانید موقعیت سرخ‌شدن برگرها روی آن پنیر مانند پنیر گودا ورقه‌رگ،دیددرقه‌ر.

[ad_2]

Kellen Odom

مدافع رسانه های اجتماعی گیک غذا. کاوشگر. علاقه مندان به تلویزیون پیشگام بیکن افراطی. کل نینجا اینترنت. تنظیم کننده.

تماس با ما