11 ماده غذایی موثر در برابر امیکرون

[ad_1]

در حالی که موج جدید شیوع کووید-19 از نوع Omicron بسیاری از مردم را در کشورهای مختلف تحت تاثیر قرار داده است. تقویت سیستم ایمنی به طور فزاینده ای اهمیت پیدا می کند.

به گزارش یورونیوز، در حالی که واکسیناسیون بهترین محافظت در برابر بیماری عروق کرونر است، تمرکز بر یک رژیم غذایی خوب و مغذی می تواند سیستم ایمنی بدن را تقویت کند تا بهتر بتواند با ویروس مبارزه کند.

برخلاف آنچه بسیاری از مردم فکر می کنند، حذف وعده های غذایی به منظور رعایت رژیم غذایی سخت، بدن را ضعیف می کند و آن را در برابر ویروس های اطراف آن آسیب پذیرتر می کند. خواب خوب، مناسب و کافی همچنین به بدن اجازه می دهد تا خود را از نظر فیزیکی و ذهنی بازسازی کند.

ایمی گودسون، متخصص تغذیه در دالاس، ایالات متحده، 11 ماده غذایی را شناسایی کرده است که می توانند نقش مهمی در تقویت سیستم ایمنی کرونا داشته باشند:

1- مرکبات

لیمو، پرتقال و امثال آن از خانواده مرکبات هستند که سرشار از آنتی اکسیدان ها و ویتامین C هستند که برای مقابله با ویروس ها تاثیر خوبی بر سیستم ایمنی بدن دارند.

2- انار

انار به دلیل داشتن آنتی اکسیدان بالا یکی از میوه هایی است که سیستم ایمنی بدن را به خوبی تقویت می کند.

3- میوه های قرمز

امی گودسون همچنین توصیه می‌کند که مراقب میوه‌های قرمز رنگ از جمله تمشک و چغندر سوئیسی باشید که سرشار از آنتی‌اکسیدان هستند.

4- ادویه جات ترشی جات

ادویه ها و گیاهان خشک شده مانند زردچوبه، زیره سبز، کاری، سیر، آویشن، ریحان، رزماری، پونه کوهی، زنجبیل و زعفران سرشار از آنتی اکسیدان هستند و برای سیستم ایمنی مفید هستند.

5- آجیل و دانه های روغنی

میوه های خشک مانند توت، توت، آلو و کشمش تاثیر مثبتی در تقویت سیستم دفاعی بدن دارند. دانه های روغنی نیز منبع خوبی از مواد مغذی برای بدن هستند، از جمله بادام، گردو یا حتی فندق.

6- غلات

اگرچه حبوبات ممکن است در نگاه اول چندان زیاد به نظر نرسند، اما همچنان منبع خوبی از مواد مغذی برای محافظت از بدن در برابر ویروس ها هستند. این خوراکی های ارزشمند شامل لوبیا قرمز، عدس و نخود است.

7- ماهی چرب

خوردن ماهی به طور کلی گزینه بسیار خوبی برای تقویت سیستم ایمنی است. اینها شامل ماهی قزل آلا، ماهی تن، ساردین و ماهی خال مخالی هستند. علاوه بر این، ماهی روغنی برای تقویت سیستم ایمنی بدن بسیار مفید است.

8- چای سبز

چای سبز حاوی آنتی اکسیدان اپی گالوکاتچین گالات (EGCG) است که با سرطان مبارزه می کند. این گیاه شناسی از آسیب رادیکال های آزاد، اتم های ناپایدار که باعث آسیب سلولی می شوند، جلوگیری می کند. علاوه بر این، مطالعات قبلی نشان داده است که آنتی اکسیدان کاتچین موجود در چای سبز دارای خواص ضد التهابی است.

۹- اسفناج

متخصصان تغذیه همچنین سبزیجاتی مانند اسفناج را به دلیل داشتن ویتامین C توصیه می کنند.

۱۰- کلمپیچ

کلم همچنین سرشار از ویتامین C است و مصرف آن به تقویت سیستم دفاعی بدن کمک می کند.

11- کلم بروکلی

واژه خانواده به خاطر پیامدهای شگفت انگیز سلامتی اش شناخته شده است. با این حال، در میان چیزهای دیگر، کلم بروکلی سرشار از ویتامین C است که به بدن در مبارزه با ویروس ها کمک می کند.

[ad_2]

Markus Saunders

درونگرا. نینجا دارای گواهی فرهنگ پاپ. نویسنده. مدافع غذا عاشق موسیقی پرشور.

تماس با ما