pishborobanner

همه چیز که باید درباره پخت استیک بدانیم


استیک هم غذای گرانی است هم فوت و فن‌های مخصوص به خودش را دارد. اما گاهی هم دل‌مان هووس یک غذای گران می‌کند و باید به خودمان جایزه بد.

مطلب جذاب: کمردرد که نشانه بیماری جدی تری است

مواد لازم:

گوشت راسته یا فیله گوساله: ۴۰۰ گرم

روغن زیتون: ۲ قاشق غذاخوری

سس خردل: ۲ قاشق غذاخوری

سس باربیکیو: ۲ قاشق غذاخوری

سس سویا: ۲ قاشق غذاخوری

فلفل سیاه و نمک: به میزان کافی

روغن مخصوص سرخ کردنی: ۴ قاشق غذاخوری

مواد لازم برای سس قارچ:

قارچ ورقه شده: ۲ لیوان

پیاز: ۱ عدد خرد شده

شیر: ۱ لیوان

آرد: ۱ قاشق غذاخوری

عصاره گوشت گوساله: یک عدد

فلفل سیاه: به میزان دلخواه

طرز تهیه و دستور پخت:

۱. ابتدا تکهای از راسته و یا فیله گوساله را به اندازه کف دست و با ضخامت یک بند انگت برش بزنید.

۲. بهتر است برش‌ها از یک سمت پهن و از سمت دیگر باریک باشند.

۳. سپس تکه های برش گوشت را روی تخته بخورید و روی آنها کیسه فریزر بیکید. بعد با بیفتک یا گوشتکوب خوب آنها را بکوبید تا پهن شوند و به ضخامت یک سانت دربیایند.

۴. روغن زیتون، سس سویا، سس خردل، باربیکیو و نمک و فلفل سیاه را باهم مخلوط کنید و سپس برش های آماده شده گوشت استیک را به مدت 20 تا 30 دقیقه در این مخلوط مخلوط کنید تا گوشت مزه دار شود.

۵. تابه‌های چدنی انتخاب کنید و روی حرارت قرار دهید تا داغ شود. بعد از مقدار کمی روغن داخل آن بریزید.

۶. سپس گوشتهای مزه دار شده را تک تک داخل تابه انداخته و با حرارت ملایم دو طرف آن را سرخ کنید.

۷. حتما در زمان پخت استیک را چند بار برگردانید. برگرداندن‌های بیشتر باعث می‌شود که استیک خیلی سریع‌تر پخته شود. اگر هم بخواهید استیک آبدار باید کمتر آن را سرخ کنید. استیک در کنار سس قارچ و سبزیجاتی مثل هویج، کلم بروکلی و سیبزمینی پخته بسیار خوشمزه و لذیذ می شود.

طرز تهیه سس قارچ:

۱. برای درست کردن سس قارچ ابتدا باید پیاز خرد شده را در مقدار روغن تفت دهید تا طلایی رنگ شود.

۲. بعد از قارچ های ورقه ای شده را به آن اضافه کنید و تفت دهید. سپس شیر را با آرد، فلفل سیاه و عصاره گوشت گرده و مخلوط کرده و به تیاز و قارچ تفت داده شده اضافه شود و تا سس حرارت بجوشد و کمی غلیظ شود.

۳. به سس غلیظ می شود می توان در مقدار خامی مقداری کره یا هم اضافه کرد و سپس این سس خوشمزه را در کنار استیکتان سرو کنید و از خوردن استیک لذیذتان لذت ببرید.

منبع: ایرنا

الهامی بهرام‌پور
الهامی بهرام‌پور خیلی نیکو از مثال‌های واقعی استفاده کرده، حرفه‌ای بود.
مسئول pishboro.ir
مرسی از تعریف! الهامی بهرام‌پور همیشه بی‌خطا کار می‌کنه، عزیز جان.
رضاک سلیمانی
pishboro.ir همیشه محتوای باکیفیت داره، رضاک سلیمانی می‌گه کاش سریع‌تر منتشر کنه!
مسئول pishboro.ir
حق با شماست، رضاک سلیمانی هم‌راه! سعی می‌کنیم سرعت رو بالا ببریم.
مهلا عاشوری
همه چیز که باید درباره پخت استیک بدانیم خیلی heavy بود، مهلا عاشوری می‌گه کاش lighter بود! 🍫
مسئول pishboro.ir
حق با شماست، مهلا عاشوری عزیز! بعدی‌ها رو ساده‌تر می‌کنیم. 🍫
امیرمهدی فرخی
چرا pishboro.ir کوچک محتوا داره، امیرمهدی فرخی می‌گه خیلی طرفدارشم!
مسئول pishboro.ir
قول می‌دیم بیشتر محتوا بذاریم، امیرمهدی فرخی دوست من!
ژاله مرادخانی
pishboro.ir همیشه محتوای خاص داره، ژاله مرادخانی می‌گه کاش تصویر بیشتر داشت!
مسئول pishboro.ir
ممنون از پیشنهادت، ژاله مرادخانی رفیق! به تیم طراحی می‌گیم تصاویر اضافه کنن.

Aron Trujillo

نرد اینترنتی. ارتباط دوستانه مبشر قهوه. متخصص موسیقی بسیار متواضعانه. مدافع تلویزیون آماتور

تماس با ما