pishborobanner

طرز تهیه زرشک پلو با مرغ پرتقالی؛ دلبرِ همیشه جذاب

مجله دیجیکالا – مریم ابراهیمی: زرکک پلو با مرغ نقش پررنگی در فرهنگ آپپی ایرانی دارد. غذای محبوبی که امضای هر سرآآپپ ایرانی است و بهترین نمونه برای معرفی زعفران، زرک و برنج ایرانی به تمام دنیا است. در این قسمت می‌خواهیم طرز تهیه زرشک پلو با مرغ مجلسی و خوشمزه را ٌدۧ مدیما به شه شه

مطلب جذاب: آینده کوید در جهان چگونه خواهد بود؟

در تهیه ی مرغ برای زرکک پلو نسبت به سلیقه میتوان از سینه، فیله یا ران مرغ استفاده کرد. سس مرغ در این غذا بسیار مهم است و باید غلیظ و خوشرنگ باشد و در کنار مرغ یا به صورت مستقیم سرو شود. زرکک پلو را هم با برنج ایرانی و زعفران زیاد میکننند و برای اینکه برنج خوب قد برنج خوب قد بیکد، آن را آبک میکنن.

طرز تهیه این غذای خوشمزه بسیار ساده است و با فوت و فنهایی که ما به شما یاد میدهیم، می توانید آن را خوشمزه تر و مجلسیتر تهیه کنید و دل همه را به دست بیاورید.

مواد لازم برای ۳ نفر

  • ران یا سینه مرغ: ۲ تا ۳ تکه
  • آب پرتقال: ۲ پیمانه
  • زعفران دم کرده: به میزان لازم
  • پیاز رنده شده: ۲ عدد متوسط
  • زرشک: سه چهارم پیمانه
  • خلال پرتقال شیرین: ۳ قاشق غذاخوری
  • خلال پسته: ۱ قاشق غذاخوری
  • پیاز: ۲ عدد متوسط
  • رب گوجه فرنگی: یک و نیم قاشق غذاخوری
  • فلفل دلمه‌ای: نصف یک عدد
  • کره: ۵۰ گرم
  • زردچوبه، پودر کاری، فلفل سیاه، برگ بو، هل، چوب دارچین و نمک به میزان ل

طرز تهیه

۱. در یک قابد ه وب یک عدد هل آمد و دو عدد برگ بو بندازید و بعد از جوشن، تکه های مرغ را در آن قرار دهید تا کمی در آب بجوشند. سپس مرغ‌ها را از آب خارج کنید و بشویید. بعد از خشک شدن مرغ‌ها، آن‌ها را در نصف کره و کمی روغن و زردچوبه سرخ کن.

۲. وقتی که مرغها سرخ شدند، آنها را از تابه خارج کنید و دو سوم پیاز را در تابه تفت دهید تا کمی طلایی شوند. سپس فلفل دلمه‌های رنده شده را هم به پیاز اضافه کنید و با هم تفت دهید.

بعد از تفت خوردن مواد، چوب دارچین، نمک، فلفل سیاه، پودر کاری و کمی زردچوبه را اضافه کنید.

۳. بعد از تفت دادن، رب گوجه فرنگی و سپس آب پرتقال و کمی از زعفران دم کرده را اضافه کنید. میزان نمک غذا را تنظیم کنید و اجازه دهید سس مرغ آرام به جوش بیاید.

۴. بعد از جوش آمدن سس، مرغها را در آن قرار دهید و نیمی از خلال پرتقال را روی آنها بریزید. اجازه دهید مرغ به مدت ۲ تا ۳ ساعت با درب بسته و حرارت ڌم بپزد تا خوب د.د.

نکته: ۲ ساعت آخر پخت قسمت گوشتی مرغ‌ها به سمت کف تابه باشند.

۵. در زمانی که مرغ در حال پختن است، یک سوم باقی مانده از پیاز را با باقی مانده کره و کمی روغن، با حرارت ملایم در تابه سرخ کنید. وقتی پیاز طلایی شد، زرککه ها که از 15 دقیقه قبل در آب خنک خیس کرده اید را آبک کنید و سپس به پیاز اضافه کنید. در این مرحله ۲ قاشق غذاخوری شکر هم به زرشک‌ها اضافه کنید و با هم تفت د.

۶. بعد از شکر، مابقی خلال پرتقال، خلال پست و زعفران را به زرتک اضخنکنکیکنکی. زمانی که برنج آماده شد، یک کفگیر از برنج را با زرک و خلال مخلوط کنید تا بعد از ککیدن برنج سفید در ظرف، این مخلوط را روی آن بریزید.

۷. وقتی مرغ به این شکل درآمد و روغن انداخت، کاملاً پخته و جا افتاده است.

۸. نوش جان.

فرانک هاشمی
فرانک هاشمی خیلی نیکو از مثال‌های واقعی استفاده کرده، حرفه‌ای بود.
گرداننده pishboro.ir
مرسی از تعریف! فرانک هاشمی همیشه بی‌خطا کار می‌کنه، عزیز جان.
فرید نوربخش
فرید نوربخش می‌گه موضوع خوبه، ولی انگار یه کوچک بی‌مزه‌ست!
گرداننده pishboro.ir
ممنون از صداقتت، فرید نوربخش دوست من! یه محدود طنز می‌چاشیم.
ناهیده عزیزی‌نژاد
می‌شه یه بخش برای منابع قابل دانلود اضافه کنید؟ 🔥
گرداننده pishboro.ir
ایده‌ی خوبیه، حتماً به تیم پیشنهاد می‌دیم! 🔥
شهریار صمدی
شهریار صمدی فکر می‌کنه از داده‌ها نیکو استفاده شده، قابل اعتماده.
گرداننده pishboro.ir
خوشحالیم که اعتمادت رو جلب کردیم، شهریار صمدی عزیز!
رویا صفایی
رویا صفایی می‌گه انگار سرسری نوشتید، نمی‌تونستید بهتر کنید؟ 😕
گرداننده pishboro.ir
متأسفیم که حس کردی، رویا صفایی رفیق! قول می‌دیم مطلوب بشیم، عشقی 😔
ماهان امینی‌فر
این مقاله خیلی بی‌ربط بود، اصلاً به موضوع ربطی نداشت!
گرداننده pishboro.ir
معذرت می‌خواهیم، سعی می‌کنیم مرتبط‌تر بنویسیم!
ساری قربانی
ساری قربانی فکر می‌کنه مثال‌های واقعی خوبی بود، حرفه‌ای بود. 🎥
گرداننده pishboro.ir
مرسی از تعریف، ساری قربانی رفیق! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم. 🎥
حسن شریف
اصلاً به دلم ننشست، حسن متین می‌گه pishboro.ir قبلاً better بود!
گرداننده pishboro.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، حسن شریف دوست من!
زینب خاکسار
Admin، زینب خاکسار می‌گه خیلی جالب بود، کی بعدی میاد؟
گرداننده pishboro.ir
خوشحالیم که خوشت اومد، زینب خاکسار رفیق! به‌زودی مطالب بدیع میاد.
جمشید صادقی
Admin، جمشید صادقی یه ambiguous بخش دید، می‌شه fix کنید؟
گرداننده pishboro.ir
ممنون که گفتی، جمشید صادقی دوست من! حتماً بررسی و اصلاح می‌کنیم.
سحرک ناصری
Admin، سحرک ناصری می‌گه می‌شه یه مقاله دیگه درباره این موضوع بنویسید؟ 🍸
گرداننده pishboro.ir
حتماً بررسی می‌کنیم، سحرک ناصری عزیز جان! ممنون از علاقه‌ت. 🍸
شادمان شریعتمداری
Admin، شاد شریعتمداری یه اشتباه علمی دید، لطفاً چک کنید.
گرداننده pishboro.ir
ممنون که اطلاع دادی، باشوق شریعتمداری دوست خوبم! حتماً بررسی می‌کنیم.
نگین زارعی
واقعاً لذت بردم، نگین زارعی می‌گه pishboro.ir همیشه غافلگیرم می‌کنه!
گرداننده pishboro.ir
چقدر خوبه که دوست داشتی، نگین زارعی عزیز!

Mara Gomez

کارشناس توییتر متعصب موسیقی. جنرال الکل ماون. علاقه مندان به تلویزیون

تماس با ما