pishborobanner

طرز تهیه نوشیدنی؛ نوشیدنی گرم و مقوی فصل سرد

فراروـ نوشیدنی ها نوشیدنی های محبوبی هستند که همراه با چای و قهوه در فصول سرد و گرم مصرف می شوند. دمنوش های گیاهی، بر خلاف چای که فقط برگ ها را دم می کند، می تواند حاوی ساقه، ریشه، دانه، پوست و میوه های گیاه باشد. با فرا رسیدن هر فصل و میوه های خاص این فصل می توانید دمنوش های گیاهی مختلف را تجربه کرده و لذت ببرید.

مطلب جذاب: چیزی که همه درباره بهترین اکستنشن مژه اصفهان دوست ندارند و چرا

دمنوش یکی از دمنوش های مناسب پاییز و زمستان است که عطر بسیار مطبوعی دارد. دمنوش سرشار از خواص برای تقویت معده، پیشگیری از سرماخوردگی، پیشگیری از سرطان، سلامت قلب، کاهش وزن و غیره است. در ادامه این مطلب طرز تهیه نوشیدنی و همچنین نکات و ترفندهای مهم خشک کردن میوه و دم کردن آن به شما کاربران عزیز ارائه می شود.

مواد لازم برای تهیه چای

برای خشک کردن: 4 قاشق غذاخوری
آب جوش: 2 فنجان
چوب دارچین: 1 عدد
آب نبات: به میزان لازم

نکات میوه ای نیز

به

این میوه از جمله میوه های معطر و بهشتی است که طعم و بوی بسیار مطبوعی دارد و خواص بی شماری برای بدن دارد. سرشار از ویتامین های A، B و مواد معدنی آهکی؛ همچنین حاوی مقادیر قابل توجهی پروتئین، کربوهیدرات و لیپید است که برای سلامت قلب، معده و دستگاه گوارش و همچنین آرامش اعصاب مفید است. این میوه در ایران در استان های فارس، اصفهان، کرمان و اردبیل تولید می شود. برای تهیه نوشیدنی بهتر است از انواع توت های زرد، کاملا رسیده و سالم استفاده کنید.

طرز تهیه نوشیدنی

برای تهیه نوشیدنی ابتدا باید آن را به این صورت خشک کنید:

1- کندو را خوب بشویید و پس از خشک شدن از وسط نصف کنید و تخم‌های کندو را جدا کنید. سپس با پوست بمالید.

2- رنده شده را روی پارچه تمیزی پهن کنید تا آب آن خشک شود. سپس در ظرفی بریزید و یک یا دو روز روی اجاق گاز یا شوفاژ قرار دهید تا کاملا خشک شود.

3- پس از خشک شدن آن را داخل تابه بریزید و روی حرارت ملایم فر قرار دهید. هر چند ثانیه یکبار هم بزنید تا کاملا پخته و قهوه ای روشن شود. مواظب باشید قهوه زیاد نپزد و تیره نشود، در غیر این صورت می سوزد و طعم آن تلخ می شود.

4- پس از خنک شدن تا خشک شدن در ظرف در بسته بریزید و در جای خشک و خنک نگهداری کنید.

دمنوش به

یک فنجان آب جوش داخل قوری بریزید تا هر قاشق چایخوری خشک شود. یک تکه چوب دارچین را در قوری بگذارید و قوری را روی کتری در حال جوش قرار دهید. حدود نیم ساعت تا چهل دقیقه صبر کنید تا نوشیدنی خوب دم بکشد و شروع به رنگ شدن کند. سپس در لیوان بریزید و با شیرینی سرو کنید تا مزه دار شود. نوش جان

جعفر کریمی‌نژاد
جعفر کریمی‌نژاد خیلی نیکو از مثال‌های واقعی استفاده کرده، حرفه‌ای بود.
مدیریت pishboro.ir
مرسی از تعریف! جعفر کریمی‌نژاد همیشه بی‌خطا کار می‌کنه، عزیز جان.
آرمان گرجی
آرمان گرجی فکر می‌کنه مثال‌های واقعی خوبی بود، حرفه‌ای بود.
مدیریت pishboro.ir
مرسی از تعریف، آرمان گرجی رفیق! همیشه سعی می‌کنیم بی‌خطا باشیم.
کیارش بهشتی
pishboro.ir همیشه موضوعات جذاب انتخاب می‌کنه، ولی کاش بیشتر منتشر کنه.
مدیریت pishboro.ir
قول می‌دیم بیشتر منتشر کنیم، عزیز جان!
علی‌جون افشاری
pishboro.ir همیشه محتوای باکیفیت داره، علی‌جون افشاری می‌گه کاش سریع‌تر منتشر کنه! 🍂
مدیریت pishboro.ir
حق با شماست، علی‌جون افشاری هم‌راه! سعی می‌کنیم سرعت رو بالا ببریم. 🍂
فرهاد شاکری
Admin، فرهاد شاکری یه اشتباه علمی دید، لطفاً چک کنید.
مدیریت pishboro.ir
ممنون که اطلاع دادی، فرهاد شاکری دوست خوبم! حتماً بررسی می‌کنیم.
علیرضا علوی
pishboro.ir topicهای جذاب داره، علیرضا علوی می‌گه کاش more منتشر کنه!
مدیریت pishboro.ir
قول می‌دیم بیشتر منتشر کنیم، علیرضا علوی عزیز جان!
آریا شاکری‌نژاد
واقعاً ناامیدم کرد، pishboro.ir قبلاً مطلوب بود.
مدیریت pishboro.ir
متأسفیم که باب میلت نبود، رفیق گرامی.
یوسف افضلی
یوسف افضلی یه کوچک زیاده‌روی کرده، بعضی جاها غیرضروری بود. 🙏
مدیریت pishboro.ir
نظرت برامون مهمه، هم‌راه! به یوسف افضلی می‌گیم متعادل‌تر بنویسه. 🙏

Julissa Lara

متفکر متواضعانه فروتن. گیمر. کارآفرین. طرفدار رسانه های اجتماعی آزاد.

تماس با ما